, ssc quiestions , ssc quiz online, ssc quiz in hindi, ssc quizzes, ssc quiz on polity, ssc quiz on biology, ssc quiz english, ssc quiz on ancient history, ssc quiz test in hindi, ssc quiz questions in hindi, ssc quiz on president, ssc quiz on history, ssc quiz app, ssc quiz online free, ssc quiz on economics, ssc quiz, ssc adda, ssc quizlet, ssc quiz adda, ssc quiz apk, ssc adda quiz english, ssc adda quiz reasoning, ssc adda quiz math, ssc adda quiz history, ssc antonyms quiz, ssc adjective quiz sscadda science quiz, ssc algebra quiz, ssc adda quiz polity, ssc adda quiz current affairs, ssc aptitude quiz, ssc adda quiz biology, ssc adda quiz on geography, ssc quiz bankers adda, ssc quiz biology, ssc biology quiz in hindi bihar, ssc quiz , ssc questions, ssc questions paper, ssc questions paper pdf, ssc questions paper 2018, ssc questions paper 2017, ssc questions in hindi, ssc questions 2018, ssc questions and answers pdf, ssc questions on solar system, ssc questions on brain, ssc questions and answers in hindi, ssc questions gd, ssc questions on indian polity, ssc questions on number system, ssc questions pattern, ssc questions on percentage, ssc questions on motion, ssc questions answer, ssc questions maths, ssc questions 2017, psc quiestions , psc questions and answers west bengal, psc questions paper, psc questions and answers, psc questions and answers malayalam, psc questions and answers 2017, psc questions pdf, psc questions about kerala districts, psc questions about light, psc questions in malayalam language, psc questions maths, psc questions in hindi, psc questions and answers pdf, psc questions and answers in malayalam in last grade, psc questions related to indian geography, psc questions in english, psc questions for university assistant, psc questions based on labour laws, psc questions about kerala, psc questions computer, psc questions and answers pdf 2018, psc questions and answers 2018, psc questions about bihar, psc questions about inc, psc questions about rivers, psc questions about kerala in malayalam, psc questions about kannur, psc questions about olympics, psc questions about pathanamthitta, psc questions about indian history, psc questions about jawaharlal nehru, psc questions about kozhikode, psc questions based on social work, psc questions bank, psc questions biology, psc questions based on kerala, psc questions biology in malayalam, psc questions based on indian constitution, psc questions bank pdf, psc questions based on computer, psc questions based on constitution, psc questions brilliance college, psc questions book pdf, psc questions bangladesh, psc questions bengali 2018, psc questions botany, psc questions based on renaissance of kerala, psc questions based on typewriter, psc questions based on social welfare schemes, psc questions based on chemistry, psc questions based on technical qualification ,banking questions,banking questions and answers,banking questions for interview,banking questions and answers pdf,banking questions for class 10 icse,banking questions pdf,banking questions and answers in hindi,banking questions paper,banking questions for students,banking questions for bank exams,banking questions asked in previous exams,banking questions asked in bank exams,banking questions for rrb po interview,banking questions for ibps po,banking questions paper 2018,banking questions mcq,banking questions 2018,banking questions on percentage,banking questions for interview pdf,banking questions paper 2017,banking questions on profit and loss,banking questions asked in interview,banking questions asked in rrb po interview,banking questions and answers pdf in hindi,banking questions aptitude,banking questions and answers for bank exams pdf,banking questions asked in ibps po interview,banking questions and answers mcq,banking questions and answers for interviews pdf,banking questions and answers in nepal,banking questions and answers pdf nepal,banking questions asked in ibps po,banking awareness questions,banking awareness questions pdf,banking average questions,banking awareness questions 2018
319. Edelweiss Tokio Life Insurance has tied up with which small finance bank to offer specialised product offerings to the bank customers?   (Current Affairs)

Answer : A

Explanation :

On August 4, 2018, Edelweiss Tokio Life Insurance has tied up with Fincare Small Finance Bank to offer specialised product offerings to the bank customers. It aims is to push life insurance to the rural population. As per the Mou, two products will be offered: Point of Sale (POS) product (‘Saral Navesh’ endowment life insurance plan ) and a protection product. The PoS product offers a sum assured from Rs 50,000 to Rs 1 million, with premium payments from Rs 5,000 to Rs 100,000 (annually) for a policy term of 10-20 years which may be purchased for either a death benefit or maturity benefit. This will give Edelweiss Tokio Life Insurance access to a customer base.

422. Who recently took oath as the new Prime Minister of Sri Lanka   (Current Affairs)

Answer : B

Explanation :

Mahindra Rajapaksa

423. Which country was first ranked in the list of best places for excursions named ‘Best in Travel 2019’ released by Lonely Planet   (Current Affairs)

Answer : B

Explanation :

Sri Lanka

424. Recently, the book Jasmine Days was WON the first JCB award in the field of literature, who is the author of this book   (Current Affairs)

Answer : C

Explanation :

Benzamin

425. UNESCO will organize Technical Conference TECH-2018 in which state in international education   (Current Affairs)

Answer : C

Explanation :

Andhra Pradesh

426. What indigenously built fighter aircraft was handed over to the IAF after successful testing   (Current Affairs)

Answer : B

Explanation :

Sukhoi su - 30 MKI

427. India represented by _____ at the 13th India-Japan Annual Summit held in Japan.   (Current Affairs)

Answer : A

Explanation :

Prime Minister Narendra Modi

428. Which Indian has recently won the WBL World Billiards Championship 2018 title   (Current Affairs)

Answer : A

Explanation :

Sourav Kothari

429. Who was the first place in QS Asia University Ranking in 2019, on the quality of education?   (Current Affairs)

Answer : C

Explanation :

Singapore National University

430. According to the International Air Transport Association (IATA), what place will India be in the aviation market by 2024?   (Current Affairs)

Answer : C

Explanation :

Third

 PREV   Page 5 of 8   NEXT